Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aspegaarden.dk/public_html/wp-content/themes/shiroihana/lib/vendor/lessphp/less.php on line 9466
Fantastisk DM Weekend

Fantastisk DM Weekend

I sidste weekend var Charlotte til Equitour Aalborg på hestene Bufranco og Badinda. Det gik over al forventning!

På grund af coronaen, var Grand Prix’en lørdag kun anden stævne med Bufranco i over et halvt år, men han var i fin form, selv om både hest og rytter var lidt rustne. De blev placerede som nr. 5 med en score på 72,6%. Det er stadig ret nyt for Badinda og Charlotte at ride stævne sammen, og hesten bliver ret påvirket af omgivelserne, men de klarede det flot og blev nr. 8 med 69,6%.

Søndag formiddag skulle Badinda så gå Grand Prix Special, og hun var virkelig klar, men himlen åbnede sig og det stormede netop som de kom ind på banen, så overdommeren udsatte ridtet til det værste havde lagt sig. Det brød desværre lidt equipagens flow, men de fik alligevel 71% og vandt klassen.

Samme eftermiddag var der DM finale for Bufranco. Han gik en helt fantasisk Kür og sikrede parret en flot 4. plads med 77,6%. Det blev derfor til en samlet 4. plads lige efter nr. 3, med 150,275%.