Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aspegaarden.dk/public_html/wp-content/themes/shiroihana/lib/vendor/lessphp/less.php on line 9466
Fantastisk World Cup-weekend

Fantastisk World Cup-weekend

I weekenden var Charlotte afsted med både Bufranco og Badinda til World Cup, som på grund af corona-restriktionerne var flyttet fra Herning til Vilhelmsborg. Bufranco skulle deltage i den 5-stjernede World Cup kvalifikation, mens Badinda skulle gå i den 3-stjernede.

Den 3-stjernede GP gik lørdag eftermiddag, og Badinda var desværre meget påvirket af de imponerende omgivelser, så der indsneg sig alt for mange fejl. 

Selve World Cup Grand Prix’en gik lørdag aften, og hér var Bufranco og Charlotte flyvende. De scorede 72,04% og blev placeret som nr. 8 i deres allerførste World Cup! 

Søndag formiddag skulle Charlotte og Badinda ride Grand Prix Special, og denne gang var der mere kontrol over Badindas nerver, så de red et fejlfrit program til 68,8%. Parret må fortsat prøve at få så meget stævneerfaring som muligt, selv om det er svært i disse corona-tider.

Søndag eftermiddag gik så Kür-finalen i World Cup kvalifikationen. Hér red Charlotte sit helt nye Kür-program, og det gik forrygende. Hun og Bufranco red et skønt program og blev igen placeret som nr. 8 med en score på 77,38%.