Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/aspegaarden.dk/public_html/wp-content/themes/shiroihana/lib/vendor/lessphp/less.php on line 9466
OL TOKYO

OL TOKYO

Charlotte og Bufranco var så heldige at blive udtaget som reserver til OL i Tokyo. 
Efter mange ugers praktiske forberedelser for at opfylde alle de krav der blev stillet fra de Japanske myndigheder, tog Charlotte, Bufranco og Charlottes groom, Frederikke afsted til Aachen i Tyskland d. 5. juli, hvor de skulle være i karantæne og træne indtil afgang til Tokyo d. 13/7. Hestene fløj ud fra Liege, Belgien, mens ryttere, m.fl., fløj ud af Frankfurt. Der var meget logistik der skulle passe, men alt klappede og alle nåede frem i god behold. 
Forholdene på stævnepladsen var fantastiske, men den meget fugtige varme gjorde at man var nødt til at træne meget tidligt om morgenen, eller efter solnedgang, for at det ikke blev for hårdt for hestene. Alle vegne stod der store beholdere med isvand og telte med blæsere til afkøling af hestene. Bufranco trivedes heldigvis godt med varmen, men måtte tidligt op mange dage for at træne, da klasserne gik om aftenen, og der så ikke var mulighed for at træne efter solnedgang. 
Det var en krævende opgave at være reserve, da Bufranco hele tiden både i Tyskland og Tokyo skulle holdes klar og skarp i tilfælde af at én af de andre danskere ikke kunne starte. 
Rytterne måtte kun være i den Olympiske by og på stævnepladsen, så de fik ikke set meget af Tokyo, eller andre sportsgrene konkurrere. 
Den 31. juli gik turen så hjem igen, og efter en meget lang rejse, kom både hest, rytter og groom godt hjem d. 1/8.